Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lista Datornici Anaf 2019

Lista Datornici Anaf 2019. În 11 mai, anaf a publicat o nouă listă cu datornici la bugetul de stat și la celelalte bugete publice, care cuprinde 144.829 de contribuabili mici și institutii publice cu restanțe mai mari de 10.000 lei la 31 martie 2016. Nu fac obiectul publicarii obligatiile. Firmele și persoanele fizice autorizate (pfa) ale căror datorii pornesc de la 100.000 de … Lista datornicilor, denumită în trecut și lista rușinii, conține în acest moment doar persoanele juridice care au obligații fiscale restante, după ce în anul 2019 anaf a luat decizia de a elimina. Anaf a publicat lista datornicilor cu restanțe mai mari de peste 10.000 de lei.

Share pe facebook share pe whatsapp. Astfel, organele fiscale centrale publică pe pagina de internet a anaf lista debitorilor care înregistrează obligații fiscale restante și suma acestor obligații. Lista neagră de la anaf dispare. Anaf a publicat lista datornicilor cu restanțe mai mari de peste 10.000 de lei. Goana statutului după datornici cuprinde o listă lungă de români care au datorii la anaf.

Atenţie Miscare Fulger Făcută De Anaf Verifică Aici Dacă Te Afli Pe Lista Fiscului
Atenţie Miscare Fulger Făcută De Anaf Verifică Aici Dacă Te Afli Pe Lista Fiscului Source from : https://www.businessmagazin.ro/actualitate/anaf-va-publica-lista-rusinii-in-aceasta-luna-verifica-daca-lucrati-19645518
Pe lista datornicilor anaf, regăsim nume sonore de mafioţi pdl sau care îl pupă în fund pe băsescu: Goana statutului după datornici cuprinde o listă lungă de români care au datorii la anaf. În momentul de față, pe listele datornicilor apar atât firmele, cât și persoanele fizice. Noul model de declaraţie unică anaf 2019, privind veniturile! 127 de companii mari se afla in topul rusinii.

Lista cu persoanele juridice care inregistreaza datorii catre anaf este actualizata trimestrial, insa numai daca.

O listă care conține oameni de rand, însă și demnitari sau milioanari. Potrivit legislaţiei fiscale în vigoare, începând cu anul 2019 depunerea online a declaraţiei unice este obligatorie. Lista datornicilor, denumită în trecut și lista rușinii, conține în acest moment doar persoanele juridice care au obligații fiscale restante, după ce în anul 2019 anaf a luat decizia de a elimina. Agentia nationala de administrare fiscala a afișat online lista datornicilor în t1 2019, potrivit legislației în vigoare. Datornicii sunt impartiti in mai multe categorii, companii mari, mijlocii, mici si persoane.

O listă care conține oameni de rand, însă și demnitari sau milioanari. În momentul de față, pe listele datornicilor apar atât firmele, cât și persoanele fizice. Lista datornicilor, denumită în trecut și lista rușinii, conține în acest moment doar persoanele juridice care au obligații fiscale restante, după ce în anul 2019 anaf a luat decizia de a elimina. Contribuabilii mici au datorii de 77 miliarde lei. In fruntea topului marilor detornici se afla, cel putin conform fiscului, firma galaxy tobacco, cu taxe neplatite de peste jumatate de apocalipsa fiscala care ar fi consecintele daca anaf executa silit acesti datornici?

Anaf A Publicat Lista Neagră A Datornicilor Vezi Dacă Te Regăsești Intre Cei 11 000 De Restanțieri Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri
Anaf A Publicat Lista Neagră A Datornicilor Vezi Dacă Te Regăsești Intre Cei 11 000 De Restanțieri Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri Source from : https://www.stiripesurse.ro/anaf-a-publicat-lista-neagra-a-datornicilor-vezi-daca-te-regase-ti-intre-cei-11-000-de-restan-ieri_1269399.html
06.05.2019 · lista datornicilor anaf 2019 a fost publicată la sfârșitul lunii aprilie. Surprinzător, pe listă apar firme mari din românia, inclusiv companii de stat, scrie digi 24. Fiscul a actualizat, luni, lista cu marii datornici la stat, in care sunt incluse companiile cu care aveau la 30 iunie 2016 restante fiscale mai mari de 100.000 de lei. Datornicii sunt impartiti in mai multe categorii, companii mari, mijlocii, mici si persoane. Pe lista datornicilor anaf, regăsim nume sonore de mafioţi pdl sau care îl pupă în fund pe băsescu:

Anaf a publicat, luni, lista datorinicilor la bugetul de stat cu peste 1.500 de lei.

Lista trebuia publicată pe 30 aprilie, dar nu este zi lucrătoare astfel încât va apărea pe 3 mai, în prima zi lucrătoare. Afișează lista cu firmele din selecția curentă. Share pe facebook share pe whatsapp. Anaf a publicat lista datornicilor cu restanțe mai mari de peste 10.000 de lei. Pe lista datornicilor anaf, regăsim nume sonore de mafioţi pdl sau care îl pupă în fund pe băsescu:

Goana statutului după datornici cuprinde o listă lungă de români care au datorii la anaf. Agentia nationala de administrare fiscala a afișat online lista datornicilor în t1 2019, potrivit legislației în vigoare. Firmele și persoanele fizice autorizate (pfa) ale căror datorii pornesc de la 100.000 de … Anaf a publicat lista datornicilor cu restanțe mai mari de peste. Anaf publică luni lista cu toate persoanele fizice cu datorii de peste 1.500 de lei.

Anaf A Publicat Lista Firmelor Cu Datorii La Stat Www Expresspress Ro
Anaf A Publicat Lista Firmelor Cu Datorii La Stat Www Expresspress Ro Source from : http://www.expresspress.ro/anaf-a-publicat-lista-firmelor-cu-datorii-la-stat/
In fruntea topului marilor detornici se afla, cel putin conform fiscului, firma galaxy tobacco, cu taxe neplatite de peste jumatate de apocalipsa fiscala care ar fi consecintele daca anaf executa silit acesti datornici? Agentia nationala de administrare fiscala a afișat online lista datornicilor în t1 2019, potrivit legislației în vigoare. Lista cu persoanele juridice care inregistreaza datorii catre anaf este actualizata trimestrial, insa numai daca. Lista data publicitatii de anaf reflecta situatia la sfarsitul lunii septembrie 2013. Potrivit legislaţiei fiscale în vigoare, începând cu anul 2019 depunerea online a declaraţiei unice este obligatorie.

Editura intact, realitatea media și mediafax group.

Obligatiile fiscale restante ale contribuabililor persoane juridice care fac obiectul publicarii sunt cele notificate, existente la sfarsitul trimestrului de raportare si neachitate pana la data publicarii. Firmele și persoanele fizice autorizate (pfa) ale căror datorii pornesc de la 100.000 de … Anaf a publicat lista datornicilor cu restanțe mai mari de peste 10.000 de lei. Agentia nationala de administrare fiscala a afișat online lista datornicilor în t1 2019, potrivit legislației în vigoare. O listă care conține oameni de rand, însă și demnitari sau milioanari.

Posting Komentar untuk "Lista Datornici Anaf 2019"