Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Acte Necesare Pentru Vanzarea Unei Case

Acte Necesare Pentru Vanzarea Unei Case

Înainte de achiziționarea unei case trebuie sa luati legatura cu un notar pentru a verifica documentele de proprietate ale vânzătorului si pentru comunicarea taxe lor pe care le datorați. Actul de identitate (b.i., c.i.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Adeverinta de la asociatia de proprietari Sau paşaport, după caz), în original şi în copie. Iata actele de care ai nevoie pentru a vinde o proprietate.

Cumpărarea Unei Case Tot Ce Trebuie Să știți
vizitati articolul complet aici : https://ro.house-tips.net/6648742-buying-a-house-everything-you-need-to-know
Acte necesare pentru constituirea unei soci. Actele de proprietate in original: Actul de identitate (b.i., c.i.

(v) actele de identitate ale vanzatorului si cumparatorului (in original);

Înainte de achiziționarea unei case trebuie sa luati legatura cu un notar pentru a verifica documentele de proprietate ale vânzătorului si pentru comunicarea taxe lor pe care le datorați. Cladiri dobandite prin cumparare, donatie, etc. Cerere tip (click aici pentru a descărca modelul folosit de noi), actul de proprietate, planuri topografice și cadastrale vizate în prealabil la oficiul de cadastru (planurile trebuie să fie la una din scalele 1:10000, 1:5000, 1:2000, 1:1000, 1:500), chitanța care.

Actele necesare în vederea obținerii certificatului sunt următoarele: Certificat fiscal pentru cadastru si intabulare, eliberat de primarie/directia taxe si impozite (valabil in luna in care se depune dosarul cadastral), in care sa fie trecuta valoarea de impozitare a imobilului, in original; De asemeni, institutiile statului nu doresc ( sau nu au rabdarea ), pentru a face lucrurile clare pentru cetateni.

Acte Necesare Pentru Vanzarea Unei Case Ricos Investment
vizitati articolul complet aici : https://www.ricosinvestment.ro/acte-necesare-pentru-vanzarea-unei-case/
Pentru a perfecta o vanzare imobiliara (apartament, casa, alt spatiu) aveti nevoie de urmatoarele documente: In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca sa nu ma trezesc apoi cu surprize.

Planul cadastral al proprietati 4.

Acesta poate fi oricare dintre urmatoarele: De regulă, aceste acte sunt următoarele: Actele de proprietate in original:

Iata actele de care ai nevoie pentru a vinde o proprietate. Pentru a perfecta o vanzare imobiliara (apartament, casa, alt spatiu) aveti nevoie de urmatoarele documente: Actul de identitate (b.i., c.i.

Acte Necesare Vanzare Apartament 2017 Casă La țară Pentru O Familie
vizitati articolul complet aici : http://proprie.srh-info.ru/acte-necesare-vanzare-apartament-2017/
Fără aceste acte, casa nu se poate vinde. Sau paşaport, după caz), în original şi în copie. Certificat fiscal pentru cadastru si intabulare, eliberat de primarie/directia taxe si impozite (valabil in luna in care se depune dosarul cadastral), in care sa fie trecuta valoarea de impozitare a imobilului, in original;

Acesta poate fi încheiat la orice notar public din românia.

Cerere tip (click aici pentru a descărca modelul folosit de noi), actul de proprietate, planuri topografice și cadastrale vizate în prealabil la oficiul de cadastru (planurile trebuie să fie la una din scalele 1:10000, 1:5000, 1:2000, 1:1000, 1:500), chitanța care. Adeverinta de la asociatia de proprietari Sau paşaport, după caz), în original şi în copie.

Posting Komentar untuk "Acte Necesare Pentru Vanzarea Unei Case"